Over ons

Automatisering is een passie!
Na een aantal jaren voor een automatiseerder te hebben gewerkt ben ik uiteindelijk voor mijzelf begonnen.
Dat is al weer 14 jaar geleden. Een schoonmaakbedrijf waar ik het netwerkbeheer voor mijn rekening nam stelde de vraag of ik een oplossing kon bedenken om een DOS programma, waar de planning in gedaan werd, om te zetten naar een Windows omgeving.
Dat was de aanleiding om een planning-programma te gaan ontwikkelen voor schoonmaakbedrijven.
Mijn klant wilde maar al te graag fungeren als proefkonijn. En zo is ProBon ontstaan.

De eerste versies waren niet erg uitgebreid maar deden precies waarvoor ze bedoeld waren.
Toen dat eenmaal functioneel was werden gezamenlijk allerlei uitbreidingen bedacht en ontwikkeld.
En zo is ProBon doorontwikkeld tot een mooi stuk gereedschap voor kleine en middelgrote schoonmaakbedrijven.
En niet minder belangrijk is dat het vooral heel betaalbaar is.

Naast ProBon zijn er nog diverse andere maatwerk-programma's ontwikkeld zoals een studenten-database voor de Saxion hogeschool in Enschede en een CRM reparatie systeem voor een gerenommeerd telecom bedrijf. Hiermee wordt de gehele infrastructuur van de reparatieafdeling geregeld. Dit programma heeft de naam Yoost meegekregen.

De filosofie achter onze software is dat het structuur aanbrengt en daardoor zowel tijd als geld bespaart. En dit is natuurlijk toe te passen in heel veel branches.
Ondervindt u ook hinder van knelpunten in de infrastructuur van uw bedrijf? Dan kunnen we natuurlijk altijd even vrijblijvend om de tafel en kijken of we daar een oplossing voor kunnen bedenken.

Denkt u dat wij misschien iets voor u kunnen betekenen? Vul gerust het contactformulier in of stuur een mailtje naar ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online

We hebben 77 gasten en geen leden online